logo-bolwerk

Stichting Doejemee

logo-doejemee

Stichting Doejemee
Stationsweg 40
5831 CR Boxmeer

Stichting Doejemee inspireert en verbind kindcentra, sportverenigingen, lokale cultuuraanbieders en nog héél veel andere partners tot een rijk aanbod Sport en Cultuur voor kinderen van 2-15 jaar, zowel onder als na schooltijd. Samen zorgen we ervoor dat kinderen plezier beleven aan bewegen en creatief bezig zijn, dat zij andere kinderen ontmoeten en dat zij hun talenten ontdekken en deze leren benutten.

Binnen speelleercentrum ’t Bolwerk zet stichting Doejemee vakmensen in op het gebied van cultuur- en bewegings­onderwijs. Onder schooltijd ondersteunen deze vakmensen bijvoorbeeld tijdens de gymlessen of geven zij creatieve lessen in een specifieke richting zoals fotografie, graffiti of muziek. Daarbij geeft Stichting Doejemee, samen met de partners binnen het speelleercentrum, vorm aan projectweken binnen het speelleercentrum.

foto-01-doejemee

Rondom het bolwerk vinden wekelijks naschoolse activiteiten sport- en spelactiviteiten plaats die begeleid worden door een van de vakdocenten van stichting Doejemee. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Boxmeer. Hiervoor moet wel ingeschreven worden. Benieuwd wat er allemaal te doen is of wil je inschrijven? Ga dan naar www.sjorssportief.nl